Conspiracies are loaded
Creative Conspiracy

Diensten

Een hele goedendag!

Vastgoedpresentatie

Eenvoudig toch? Wat foto’s schieten van een gebouw, interieur of 360 graden? Dat ik ik toch prima zelf met mijn smartphone?

Tja… Fotografie van architectuur en virtuele presentaties is echt een vak en vraagt enorm veel tijd. Met hulp van apparatuur van Sony, Insta360 en manfrotto. Dit in combinatie met bewerkingssoftware en meer dan 35 jaar ervaring. Maak ik hoogwaardige vastgoedpresentaties die net dat beetje meer oepf hebben.

Vriendelijk, Laagdrempelig en vooral Professioneel.

Goede Service

We zijn gespecialiseerd in In-. en exterieur fotografie, 360 º , Virtual tours & Tiny Planets

In- & Exterieur

Mooie foto’s zijn nog altijd het fundament van een goede vastgoedpresentatie. Een professionele fotograaf weet hoe hij dit aantrekkelijk vastlegd.

De foto's moeten aantrekkelijk zijn en realistisch zodat de indrukken die de kijker heeft niet ontkracht worden tijdens een bezichtiging. Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde bewerkingstechnieken die uw foto's net even anders dan anders maken.

360 graden

Een 360 graden foto is een interactief beeld waarbij de kijker zelf bepaalt in welke richting hij kijkt. Funda, Facebook en binnekort ook Instagram geven een hogere score binnen de zoekresultaten. De 360 graden presentaties zijn bijzonder geschikt voor woningen, horeca en ondernemingen.

Virtual Tours

Iedereen vindt het lastig om het beste restaurant, café of hotel te kiezen. Toch?Vergroot het vertrouwen met een hoogwaardige virtuele rondleiding waarin mensen uw locatie kunnen ervaren voordat ze deze bezoeken. Deze geweldige virtuele ervaring versterkt het vertrouwen van potentiële gasten en klanten.

Video

Een walkthrough video is een film van een woning voor de verkoop, waarbij een bezichtiging wordt nagebootst.
Een walktrough video geeft u het idee van een eerste bezichtiging.

Samen met gewone en 360º-foto’s krijgt u een goed gevoel hoe de woning eruit ziet.

Tiny planets

Tiny planets zijn foto's met een wel heel speciaal perspectief. Het is niet uit te leggen in woorden. Meer planet kunt u op mijn Instagram zien

Wij zijn google gecertificeerd.

Wanneer consumenten naar bedrijven zoeken, gebruiken ze in 44% van de gevallen een kaartproduct. Gemiddeld genomen leidt 41% van deze zoekopdrachten tot een locatiebezoek.

Vermeldingen met foto’s en een virtuele rondleiding hebben twee keer meer kans om de interesse te wekken.

Google Street View is een dienst van Google Inc., die de internetgebruiker de mogelijkheid biedt 360°-panorama-foto’s te bekijken van straten op straatniveau.

Ik ben een Google Street view trusted fotograaf en kan dit realiseren.